Ny månad, ny vecka

Imorgon åker jag upp till Umeå, dels återbesök till sjukhuset och dels vara med Justin. Ser även fram emot att kunna träffa kompisar där uppe. Sen är jag väldigt glad att det blir en kortare visit på en-två veckor då jag inte alls känner mig klar hemma. Mina batterier är än inte fulltankade med kärlek, pepp och omsorg som bara familjen kan ge. Det är även så fint att få komma hem och träffa mina barndomskompisar och släkt, de som står mig närmast. Detta, plus vila och träning, har lett till att det hänt mycket på tre veckor med mitt mående, åt det positiva hållet, och det är jag så tacksam för!

Jag tycker att det funkar bra att vara ifrån Justin men nu längtar jag som en tok att få krama om honom. Tack för FaceTime! Det blir ju såklart inte som att ses irl, en missar en del. Ibland när jag är med Justin så kan jag tex notera hur hans pupiller vidgas, såna smådetaljer som jag uppskattar väldigt mycket framgår inte på FaceTime.

Själva röntgen är ”mellanröntgen” för mig, det är inte kärlröntgen som är den värsta och det är inte magnetröntgen som är den lindrigaste. Än så länge har jag kunnat hålla det på avstånd men ibland sjunger det till i magen av oro, vad kommer röntgen visa? Jag känner viss oro utan att veta säkert, att det kan vara den röntgen jag gjorde när de upptäckte blödningen. En röntgen jag då skrattade lite åt i min inre, jaja gör ni det så jag kan få komma upp och äta men wallenbergare. Även om jag vet att jag klarar av sjukhusbesök på egen hand så är jag så tacksam att Justin följer med, än varmare värmer det att jag inte ens behöver fråga utan han erbjuder sig på en gång när jag fick kallelsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s