10 juli

Då läkaren inte hör av sig och jag går i väntan så är jag en fena på att ha koll på mina journaler på internet. Kanske inte så en ska göra men när en inte kan kontrollera någonting så försöker en kontrollera allting. I måndags såg jag iallafall en ny anteckning och såg att min läkare kollat på mina röntgenbilder. Då släppte en liten spärr i mig, det var en lättnad att se att han hade kollat på dem och det inte var något akut. Resten av kvällen skrattade jag med Justin, åt oväsentliga saker men så roliga. Igår var vi på gymmet och jag kände bara sån lycka! Speciellt i crossfit rummet. Eftermiddagen minns jag som rolig, där skrattet kom ändå vägen ifrån hjärtat och hur lycklig jag blir av att titta på Justin. Jag kände mig lätt till sinnes och glad.

Bam. Vilken förbannad sorg att känna hur min oro och ångest gör mig till en skugga av mitt riktiga jag. Hur oron äter upp mig innefrån, min glädje och energi. Igår kväll när jag satt och njöt av dagen kom tanken jag kom inte ihåg senast jag skrattade såhär mycket, det är såhär det känns att må bra.

Igår morse satt jag och skrev i min egna anteckningsbok. Jag är inte mest rädd för att dö, jag är rädd för att inte ha levt. Sen skrev jag frågan vad kan jag göra för att leva? Sluta vara rädd. Följdfråga Hur slutar jag vara rädd? Börjar leva.

Men det är svårt, att med daglig kamp försöka vinna över oron (dvs att fortsätta med de saker jag vill göra, att oron inte ska begränsa/styra mig). Det är klart som tusan det slukar energi ifrån mig och lämnar lite kvar åt sånt jag egentligen hade velat försöka övervinna. Det är liksom svårt att börja leva när en har full sjå med vardagssaker. Det är svårt att balansera att leva med att inte leva för mycket i mitt fall, då hjärntröttheten kommer visa sitt allra största missnöje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s